INSTA_BRIDAL.jpg

BRIDAL ARRANGEMENT BRIDE - TO - BE

BRUIDSMAKE-UP & STYLING

Je trouwdag, zo speciaal, zo uniek, en je wilt er op je mooist uitzien. Fris, stralend en vooral gewoon jezelf. Daar kunnen wij voor zorgen!

BRUIDSSTYLING

Op zoek gaan naar de juiste jurk in de perfecte kleur (sneeuwwit, gebroken wit, roomwit, ivoor of een andere kleur) en de ideale pasvorm voor jou als unieke bruid.  We gaan samen met je op zoek naar je droomjurk en eventueel de perfecte lingerie voor je weddingnight.

 

Uiteraard kan het personal shoppen ook voor je bruidegom, moeders, zussen, broers en vrienden. Kortom, iedereen die er fantastisch wil uitzien op deze onvergetelijke dag.

BRUIDSMAKE-UP

We gaan samen met jou op zoek naar jouw ideale look.  Eentje die bij je past, die de hele dag blijft zitten en waar je je goed bij voelt. Je mag op voorhand langskomen voor een proef make-up en proefkapsel.  De dag zelf komen we aan huis.  Niet alleen jijzelf kan genieten van een make-up aan huis, maar ook moeders, zussen, getuigen en vriendinnen.

 

Verder kunnen wij ook zorgen voor jullie kapsel.  Opsteken, krullen, föhnen, ... wat je wenst!  Zo hoef je helemaal de deur niet meer uit om je te haasten naar allerlei afspraken. Gewoon fijn alles-in-één.

 

Pure luxe & verwennerij op jouw trouwdag!

Voor meer info & prijzen mail naar: info@palmiraproietti.com